Reviews voor de Buyer Acier Carbone Plus-koekenpan, 32 cm 5113.32
Reviews voor de Buyer Acier Carbone Plus-koekenpan, 32 cm 5113.32
Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Reviews
Gemiddelde beoordeling
donderdag 26 september 2024
maandag 22 april 2024
Uitstekende pan, Zeer blij mee. Eerst een paar keer ingebrand, daarna een paar keer diverse soorten vlees gebakken. Wordt nu ook gebruikt om loempia vellen te maken, eieren bakken, pannenkoeken , nasi en bami. Bakt niet aan. Schoonmaken met warm water daarna zeer licht invetten (olie). Prachtige pan.
dinsdag 23 november 2021
Pan voldoet volledig aan de verwachtingen. Misschien een opmerking de randen zijn wel erg scherp
donderdag 31 januari 2019
vrijdag 9 maart 2018
Een mislukte poging om anti-aanbaklaag te gaan. Ondanks de vele 'seasoning' info op vele fora en youtube, lukt het me niet. Lichtjes warmen en dan wat olie uitsmeren, vervolgens de vlam hoger en wachten tot het rookt ... levert vooral een smerige pan op, ook na herhaalde pogingen. Heb de indruk dat het dun uitsmeren er geen deugd aan doet. Misschien zou een 'gezonde' laag olie beter werken, alleen heb je dan de randen niet mee. 'Gewoon veel gebruiken' was de tweede oplossing. En dat doen we, incluis gebruik van alu spatel om olie'wratjes' weg te schrapen, en alleen reinigen met heet water, zonder detergent. Helaas heb ik nog altijd niet de indruk dat er zich een seasoninglaagje vormt. Soms ziet het oppervlak wat bruiner, een bakbeurt later is het bruine er weer uitgebakken. Soms kleeft vlees of patat er niet aan, vaak wel, een keer, bij spekjes, kleefde het vet aan het oppervlak, en kwam de alu spatel er aan te pas om alles er weer af te schrapen. Prfff. 'Het komt er op aan de temperatuur te beheersen.', lees je dan. Mhm, tot je meer dan één ingrediënt tegelijk wil bakken, of moet je voortdurend alterneren tussen beide optimale baktemperaturen? Prfff. En vooral, dat veronderstelt dan ook wel dat het oppervlak egaal opwarmt. Wat ook al niet zo is, als er al één constante is in de 'seasoningtekening', is het wel de gaspitringen die zich aftekenen, of ik nu een medium of grote pit gebruik. Enige oplossing hier is een gietijzeren plaat tussen gaspit en pan gebruiken. Reinigen met heet water klinkt 'natuurlijk' op papier, maar eigenlijk kost het vooral energie om heet water te verkrijgen, aan de kraan, of door het in de pan op te warmen. En erg leuk voor de handen is het ook al niet. Kortom, een goedkope pan vol vervelende grillen ... seasonen, alu spatel-schrapen, gietijzeren plaat gebruiken, heet water ... We houden nog even vol, al vermoed ik dat we over enkele maanden wel een demeyere of scanpan aanschaffen... Sterk staaltje marketing, zwak staaltje pan.
Reactie van Knivesandtools
Vervelend dat het inbranden nog niet goed gaat. Ik neem contact met je op voor een paar tips.
maandag 12 juni 2017
Deze pan raad ik iedereen aan. Deze is mooier dan me eerste pan ingebrand. Was allemaal wennen maar weer een topper
maandag 15 mei 2017
woensdag 3 mei 2017
Reviews voor de Buyer Acier Carbone Plus-koekenpan, 32 cm 5113.32
Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden