Chef's Choice 1520 messenslijper met slijphoek van 15º en 20º
Chef's Choice 1520 messenslijper met slijphoek van 15º en 20º
Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Beschrijving
Keukenmessen zijn grofweg in te delen in twee groepen: Europees geslepen met een slijphoek van ongeveer 20º (per kant, dus totaal 40º) of Japans/Aziatisch geslepen met een slijphoek van ongeveer 15º (per kant, dus totaal 30º). Het voordeel van de Aziatische slijpwijze is dat de snede dunner is en daardoor scherper geslepen kan worden. Het voordeel van de Europese slijpwijze is dat de snede juist wat dikker is en daardoor minder gevoelig is voor het afbreken van stukjes staal (chippen). In veel keukens vind je beide soorten messen. Uiteraard moeten deze messen op de juiste wijze geslepen worden met de bijpassende slijphoek.
Specificaties
2.000 gram
keramiek, diamant
ja
coarse, fine, medium
Zijn je messen toe aan een slijpbeurt?
Doe de keuzehulp en ontdek welk slijpgereedschap je nodig hebt.
Anderen bekeken ook
Reviews
woensdag 13 november 2024
maandag 28 oktober 2024
vrijdag 18 oktober 2024
Top slijpmachine.
zondag 4 augustus 2024
Goed apparaat en vriendelijk geprijsd bij K&T.
woensdag 1 mei 2024
Specificaties
Algemeen
Afmetingen & gewicht
Hoogte
11 cm
Lengte
25 cm
2.000 gram
Breedte
11 cm
Materiaal
Materiaal
kunststof
keramiek, diamant
Features & functies
Geschikt voor
aziatische keukenmessen, eenzijdig geslepen messen, kartelmessen, westerse keukenmessen
Stroomadapter
EU-netstroom
Ook zonder stroom te gebruiken
nee
Type
elektrische slijpmachine
ja
coarse, fine, medium
nee
Aantal slijpfasen
3
Grof (220-600), Fijn (1000-3000), Medium (600-1000)
Prestaties
Vermogen
75 W
Chef's Choice 1520 messenslijper met slijphoek van 15º en 20º
Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden